After Effect ile yapılan örnek video.





Adobe After Effects CS6 Full - Multilingual Tek Link indir

Adobe After Effects CS6 Full - Multilingual Tek Link indir | 1 Gb


Adobe® After Effects® CS6 yazılımı, yeni Global Performans Önbelleği sayesinde sinema tadında görsel efektleri ve hareketli grafikleri her zamankinden daha hızlı bir biçimde sunmanızı sağlar. Yerleşik metin ve şekil kalıpları, yeni maske yumuşatma seçenekleri ve hem hızlı hem de kolay kullanılan 3B Kamera İzleyici özellikleriyle yaratıcılığınızı geliştirin.

Yeni Özellikler
Adobe® After Effects® CS6 yazılımında, önizlemelerinizi optimize ederek koruyan, çerçeve güncellemelerini bekleyerek vakit kaybetmenizi önleyen ve teslim tarihlerini rahatlıkla karşılamanızı sağlayan Global Performans Önbelleği özelliği sayesinde çok daha hızlı bir biçimde görsel efektler oluşturabilirsiniz. Yeni 3B metin ve şekil kalıpları motoru, 3B kamera izleyici ve farklı genişliklerde maske yumuşatma özelliklerini kullanarak yaratıcılığınızı arttırabilirsiniz.

Global Performans Önbelleği
Daha kısa zamanda daha çok iş yapın. Uygulamaları bekleyerek vakit kaybetmenizi önleyen yeni Global Performans Önbelleği ile önizlemeleriniz kaydedilir ve kullanıma hazır biçimde sunulur. Tamamen bilgisayarınızdaki görsel efekt ve hareketli grafik donanımının gücünden yararlanan bu "devrim yaratan" özellik, After Effects'in inanılmaz derecede hızlı bir performans sunmasını sağlar.

3B Kamera İzleyici
3B öğeleri, alan derinliği, gölgeler ve yansımalar üzerinde tam kontrol sağlayarak izleyin. Çalışmanızı sürdürürken 3B izleme noktalarını arka planda otomatik olarak analiz edebilir ve 2B çekimin üzerine yerleştirebilirsiniz.

Işın izlemeli, yükseltilmiş metin ve şekiller
Tamamen ışın izlemeli metin ve şekilleri yerel olarak yükseltin ve yansımalar, ortam haritaları ve daha fazlasından tam olarak yararlanın.

Değişken maske yumuşatma
Maske yumuşatma özelliğini kusursuz bir biçimde kontrol edebilmek için ayrı bir eğri cetveli grubu oluşturun. Doğru yumuşaklık derecesini kullanarak maske kenarı boyunca istediğiniz şekli elde etmenizi sağlayan çözüm sayesinde üstün bir yaratıcı esnekliğe sahip olun.

Adobe Illustrator ile entegrasyon
Illustrator vektör resimlerini (AI ve EPS formatında) anında şekil katmanlarına dönüştürün. Vektör resimlerini kolayca 2B animasyona dönüştürün, dilerseniz 3B'ye yükseltin.

Hareketli Diyafram Onarma
Hareketli diyaframdan kaynaklanan eğrilikler ve titremeler gibi bozuklukları resmin dengesini bozmadan ortadan kaldırın.

Yeni ve güncellenmiş efektler
Eksiksiz 16 ve 32 bit CycoreFX HD paketini de içeren yeni ve güncellenmiş 90 yerleşik efekti kullanarak yaratıcılığınızı geliştirin.

Pro Import AE ile Avid AAF ve FCP 7 XML dosyalarını dışa aktarma
After Effects'in profesyonel prodüksiyon iş akışlarına entegre edilmesini sağlayan Apple Final Cut Pro 7 veya önceki sürümlerinde ya da Avid Media Composer ve Symphony'de oluşturduğunuz dosyalarınızı içe aktararak çalışın.

mocha for After Effects CS6
mocha for After Effects CS6 uygulamasını doğrudan After Effects CS6'nın içinden başlatın*.

Diller : İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Korece, Japonca dillerinde programın arayüzünü kullanmak mümkün. Kurulum yaparken dilediğiniz dili seçebilirsiniz.

Sistem Gereksinimleri
Intel® Core™2 Duo veya AMD Phenom® II işlemci; 64 bit desteği gereklidir
Microsoft® Windows® 7 Service Pack 1 (64 bit)
4 GB RAM (8 GB önerilir)
Yükleme için 3 GB kullanılabilir sabit disk alanı ve yükleme sırasında ek boş alan gerekir (çıkarılabilir flash depolama aygıtlarına yüklenemez)
Disk önbelleği için ek disk alanı (10 GB önerilir)
1280x900 ekran
OpenGL 2.0 özellikli sistem


Adobe After Effects CS6 Full - Multilingual Tek Link indirindirme linkleri:

turbobit | letitbit | uploaded | netload | freakshare

Rar Şifre : www.warezturkey.net

Konu Buradan Alınmıştır : http://www.warezturkey.net/program/21641-adobe-after-effects-cs6-full-multilingual-tek-link-indir.html#ixzz2LqhKTzVj 

0 yorum:

Yorum Gönder

Ne yazarsan yaz ama yüzmü kara çıkartma. :)

 
Blogger TemplateDosyaAlıntı © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top